Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

In de wijk


Acare Thuiszorg vindt dat het welzijn van mensen voorop staat. Jezelf verbonden voelen met anderen en plezier hebben in het leven maken dat een ziekte draaglijk wordt of dat de behoefte aan hulp zelfs lange tijd voorkomen kan worden.


Wij hebben met de gemeente Arnhem een initiatief ontwikkeld in Het Pluspunt. Het Pluspunt is een ontmoetingsplek met een Plus. Ouderen uit de wijk zijn welkom om samen de dag door te brengen. Het is een gemoedelijke plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar een oogje in het zeil wordt gehouden door een professionele kracht. Men kan een spelletje doen, een boek lezen of een boek voor laten lezen, naar muziek luisteren of samen zingen: veel is mogelijk zolang het aansluit op de behoefte van de aanwezige ouderen. Gezamenlijk eten en drinken is ook een belangrijk onderdeel van de dag.'

Loop gerust eens binnen, u kunt ons vinden onder de flats aan de Henri Dunanthof, tegenover het winkelcentrum Rijkerswoerd, we zijn op dinsdag en donderdag aanwezig.

Daarnaast hebben wij in Velp een samenwerking met Ons Raadhuis en worden cliënten gewezen op de mogelijkheden van Ons Raadhuis.
In Ons Raadhuis kunt u mensen ontmoeten die vitaal in het leven willen staan.
De activiteiten zijn gericht op u en uw generatiegenoten (55+). De activiteiten die aangeboden worden zijn bijvoorbeeld gym, Tai Chi, schilderen, boetseren, schaken, creatief kleuren, ballet-fitness, meditatie, deelnemen aan een lezing, concert, borrel of gespreksgroep. Er komen steeds nieuwe activiteiten bij, ook op verzoek van de bezoekers!