Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

De zilverwijsuitjes programma 2017

Gezellig op reis met                                    

ZilverWijs                                   

Overzicht ZilverUitjes voorjaar/zomer 2017

24 maart 2017         Folklore op de Veluwe

Een middag met dans, muziek, zang & Streek Klederdracht van rond 1900. Een Oudhollandse Folkloregroep, met de oude streekliedjes gevolgd door dans en muziek zult u zeker een leuke middag hebben.

Vanuit uw opstapplaats rijden we via een mooie route naar Harskamp. Na een heerlijke maaltijd in Partycentrum De Molen gaat u om 14.30 uur genieten van de Oudhollandse Folkloremiddag met oude streek liedjes, dans en muziek. Na de pauze worden de oude streekklederdrachten geshowd. Om 16.00 uur verlaten we Harskamp en rijden we via de snelste route weer terug naar uw opstapplaats.

11.00 – 17.00 uur

Dagtochten_FolkloreMiddag

21 april 2017          Bloesemtocht door de Betuwe 

Ieder voorjaar vindt er in de Betuwe een metamorfose plaats: na de winterperiode brengt de voorjaarszon de appel,- peren- en kersenbomen tot bloei. De Betuwe is in het voorjaar net een sprookje met heerlijk geurende fruitbomen, de molens, boerderijen en trotse kerktorens.

Een middag uit met één van onze luxe touringcars, die na een lekkere lunch een route zoekt tussen de Rijn en de Waal, langs pittoreske Betuweplaatsjes. Tijdens de rondrit passeren we onder andere Aalst, Lienden, Ommeren, Ingen, Ganzert en Eck en Wiel. Daarna vervolgen we de route door de Betuwe, alvorens we huiswaarts keren. Duur: 11.00 – 17.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor bloesem

26 mei 2017                        Boottocht over de Linge

Door het mooie groengebied van de Betuwe en de Vijfheerenlanden slingert zich het meest schilderachtige riviertje van ons land. Ieder jaargetijde is de Linge, want dit riviertje bedoelen we, bekoorlijk. In het voorjaar worden de oevers gesierd met pasteltinten van fruitbomen, terwijl in de zomermaanden de oeverbermen bezaaid zijn met een wilde bloemenweelde. U maakt kennis met de Linge.

Vanuit uw opstapplaats rijden we voor de bekende gezamenlijke lunch naar een van de mooie restaurants in de Betuwe. Na al dit lekkers vertrekken we richting Leerdam, waar u aan boord gaat van één van de schepen van Rederij Leerdam voor een 120 minuten durende tocht over de Linge. U gaat geniet van een adembenemend stukje Nederland. Vanachter het glas in de luxe binnen salons of in de zon of met een frisse neus op de buitendekken, ziet u zowel stroom op- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Teruggekeerd aan wal rijden we, indien de tijd het toelaat, via een mooie route terug naar uw opstapadres.                      Duur: 11.00 – 17.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor varen over de linge

7 juli 2017               Wilhelminatour Apeldoorn

Koninklijk Apeldoorn, Paleis het Loo en zijn historie, zij worden uitgebreid belicht tijdens deze mooie rondrit. Uw gids vertelt u boeiende verhalen over de vroegere bewoners van het Loo. De aandacht bij deze tocht gaat eveneens uit naar de vele monumenten en Parken in Apeldoorn. We rijden terug via een stukje van het Kroondomein.

Vanuit uw opstapplaats vertrekken we richting Apeldoorn voor een gezamenlijke lunch. Vervolgens rijden we naar Ugchelen waar we onze gids opstapt en gaan we beginnen met de zogenaamde Wilhelminaronde Koninklijk Apeldoorn, Paleis het Loo en zijn historie, zij worden uitgebreid belicht tijdens deze mooie rondrit. De gids vertelt u boeiende verhalen over de vroegere bewoners van het Loo. Na de rondrit nemen we afscheid van de gids en rijden we, indien de tijd het toelaat via een mooie route terug naar uw opstapplaats. Duur 11.00 – 17.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor paleis het loo en kroondomeinen

26 augustus 2017  Boottocht over de Rijn of IJssel

Deze boottocht is nog een verrassing….wij zijn druk bezig met inventariseren van de mogelijkheden voor een prachtige tocht (inclusief eten en drinken) over de Rijn of IJssel. Meer informatie hierover volgt!

Afbeeldingsresultaat voor boottocht arnhem kleef

 

Deelname

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze dagtochten kunt u zich opgeven bij Esther Kempenaar, telefoon: 06-14249104 of via de mail: info@zilverwijs.net.

Meer informatie is te vinden op de website van ZilverWijs: www.zilverwijs.net

Kosten

Wij hebben ervoor gekozen voor zowel een bus- als boottocht vaste tarieven te hanteren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. De tarieven zijn:

Bustocht € 50,00

Boottocht € 70,00

Kadobon

Vindt u het ook zo lastig om een leuk presentje te vinden voor uw vader moeder of opa en oma? Doe dan een ZilverUitje cadeau! Kadobonnen ter waarde van € 50,00 of € 70,00 euro zijn te verkrijgen via de website www.zilverwijs.net.

Afbeeldingsresultaat voor kadobon