Home
 026-3031950        info@acarethuiszorg.nl

Start weekendhuis

×

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in eval() (regel 10 van /home/deb586/domains/acarethuiszorg.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in eval() (regel 10 van /home/deb586/domains/acarethuiszorg.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

 

Weekendhuis voor gezelligheid en ondersteuning

Juist als u een dagje ouder bent is het niet zo vanzelfsprekend dat u nog mensen om u heen heeft. Thuis wonen is heel fijn en vertrouwd maar kan soms erg stil zijn. Dan is het fijn als er gelegenheden zijn waar u zo nu en dan eens binnen kunt lopen om andere mensen te ontmoeten. Om samen een kopje koffie te drinken of in gezelschap van anderen een hapje te eten. Of misschien heeftt u behoefte aan persoonlijke ondersteuning. Door de week zijn in Arnhem genoeg gelegenheden waar u voor een praatje of wat ondersteuning terecht kan. Maar niet in het weekend.

  

Dat gaat nu veranderen met de opening van het Weekendhuis (in de Velperzaal) van Vreedenhoff aan de Velperweg. Vanaf zaterdag 22 april 2017 opent deze haar deuren.

 

Het weekendhuis is geopend op:
● zaterdag van 14.00-20.00 uur

● zondag van 12.00-18.00 uur

 

Het weekendhuis wordt bemensd door professionele (zorg) medewerkers van Acare Thuiszorg en Vreedenhoff.

 

Voor de ouderen die structuur, ondersteuning en begeleiding nodig hebben is een toewijzing noodzakelijk. De toewijzing wordt via de WMO afgegeven door het wijkteam. Het wijkteam is in Arnhem te bereiken via www.zodoenwehetinarnhem.nl of tel nr. 088-22 60 000 en in Velp via (026) 49 76 911

 

Voor ouderen die het gewoon gezellig vinden om langs te komen en wellicht zelfs een handje willen helpen als vrijwilliger, zijn er geen kosten aan verbonden. Alleen voor koffie, versnaperingen, lunch en of broodmaaltijd wordt een gering bedrag in rekening gebracht om de kosten te dekken.

  

Wilt u meer informatie? Bel gerust met:

Elly Wolkenfelt of Joziene Teeuwsen (Vreedenhoff) via tel. 026-3846500 of Acare Thuiszorg via tel.nr. 026-3031950